Home > Flos >

Flos
Lees meer over het merk Flos >>

1 tot 51 van 147 producten Pagina: 1 2 3 Toon producten per pagina


  • Flos Aim

  •   €296.00   Vanaf € 267.001 tot 51 van 147 producten Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina


Flos

Merken

Flos verlichting
 

Flos verlichting is een trendsetter op het gebied van designverlichting. Flos heeft een collectie vol kwaliteitsverlichting en legt daarbij de nadruk op functioneel maar opvallend design. Flos is Italiaans en zoals we van Italiaanse merken gewend zijn is ook Flos altijd bezig spraakmakend en speels, alledaagse functionaliteit en schoonheid met elkaar te verbinden. Flos produceert louter kwaliteitsverlichting die elk interieur een opvallend maar ook gedegen lichtplan biedt. Ontdek onze collectie Flos verlichting en verwonder uzelf over de schoonheid van Flos.
 

Flos op Verlichtings Plaza

Verlichting van Flos is beschikbaar in vele varianten, Verlichtings Plaza heeft o.a. de volgende Flos lampen beschikbaar in haar webshop:
  Onze Flos collectie is zeer uitgebreid. Laat u verrassen!
 

Flos Verlichtings Plaza service

Indien u vragen heeft dan vernemen wij deze natuurlijk graag! Neemt u gerust contact met ons op via: info@berden.nl of belt u naar onze klantenservice via: +31(0)77-3580668. Naast onze webshop hebben wij diverse winkels met prachtige showrooms waar u de Flos lampen kunt bewonderen.
 

Flos verlichting aanbiedingen

Verlichtings Plaza heeft nu tijdelijk een superaanbieding voor de Flos Skygarden en  Flos Arco. Tijdelijk zeer scherp geprijsd en nergens goedkoper! Bovendien zijn diverse modellen uit voorraad leverbaar en bezorgen wij gratis! Bestel dus direct en gemakkelijk uw Flos verlichting online op Verlichtings Plaza.nl!

Flos

Vloerlamp
Flos Arco
Arco booglamp
Flos Wan
Arco booglamp*}
*}*}