Home > Ingo Maurer > Tafellampen >

1 tot 34 van 34 producten Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 34 van 34 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina


Ingo Maurer tafellampen
 

Ingo Maurer ontwerpt al sinds de jaren '60 de mooiste tafellampen. Geen standaard lampen maar artistieke interpretaties, vaak van alledaagse voorwerpen. Ingo Maurer en zijn team werken dagelijks aan de meest kunstige tafel verlichting. Dit levert uitzonderlijke hoogstandjes op. Die gecombineerd met de even prachtige hanglampen en vloerlamp van Ingo Maurer uw interieur in een handomdraai omvormen tot een plaatje van een design inrichting. Ziet u Alizz T. Cooper al liggen op uw dressoir? Of wat dacht u van Seven Rats, de tafellamp die de fantasie van menig kind én volwassene op hol doet slaan. Verlichtings Plaza heeft de mooiste tafellampen van Ingo Maurer voor in haar assortiment.
 

Tafellampen 2.0

Alle tafellampen die Ingo Maurer ontwerpt en in productie neemt hebben een bijzonder uiterlijk. Soms door middel van een grapje, dan weer door een functioneel foefje. Dit vinden wij de meest bijzondere Ingo Maurer tafellampen:
 
Zoekt u een bijzondere tafellamp? Ingo Maurer heeft er een voor u. Verlichtings Plaza heeft een mooi Ingo Maurer assortiment. Bekijk de tafellampen collectie!

Shop meer Ingo Maurer verlichting!*}
*}*}