Home > Klantenservice > Bestellen & levering >

Bestellen & levering


Bestellen

Verlichtings Plaza biedt u een grote collectie moderne design verlichting van diverse merken. Wij zijn een officiële merkdealer en onderdeel van Berden Wonen. Naast onze website hebben wij diverse interieurwinkels waar u terecht kunt voor een prettige kennismaking met het merk en product van uw keuze. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken voor een goed en eerlijk advies!

Wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: +31 (0) 77 - 358 06 68! Wij sturen u vervolgens zo spoedig mogelijk een orderbevestiging toe. Wij beloven u de scherpste prijs en uitgbreide service! 
 

Levering | Transport

Verlichtings Plaza hanteert GEEN verzendkosten. Bezorging is een service van Verlichtings Plaza | Berden Wonen. Zodoende brengen wij nooit verzendkosten in rekening. Of uw bestelling nu klein of groot is, alles wordt in heel Nederland en België gratis thuisbezorgd*. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze winkels of bij ons magazijn om uw bestelling af te halen.

Ons streven is om alle voorraadartikelen binnen 3-5 werkdagen te leveren. Afhankelijk van uw woonplaats en onze openstaande bezorgroutes. Een bezorgafspraak wordt in overeenstemming met u gemaakt. Kleine armaturen en accesoires worden via een pakketservice verzekerd verzonden. Op aanvraag sturen wij u graag uw Track & Trace code toe. 

Mochten wij het product van uw voorkeur niet op voorraad hebben bestellen wij dit voor u bij de leverancier. De levertermijn is dan afhankelijk van de toelevering vanuit de leverancier. Standaard is deze termijn ongeveer 4 - 6 weken. Dit kan per leverancier afwijken.

 

* Met uitzondering van de Wadden Eilanden. Informeer naar onze voordelige tarieven.

Hebt u nog vragen? Bel dan gerust met +31 (0) 77 - 358 06 68.

*}
*}*}