Home > Klantenservice > Betalen >

Betalen


Wilt u een bestelling plaatsen? Er zijn diverse mogelijkheden voor het afrekenen van uw nieuwe designmeubelen.

Betalen aan de chauffeur(s) bij aflevering:
Het is mogelijk om uw bestelling te betalen aan onze chauffeur(s) bij aflevering. Dit kan per pin of contant. Er wordt vooraf een orderbevestiging per e-mail naar u verstuurd. Wij vragen altijd een aanbetaling van slechts 10% vooraf. De order wordt door u bevestigd en de bestelling wordt in gang gezet.

Betalen in een van onze winkels:
Indien gewenst is het mogelijk om de aanbetaling of volledige betaling van uw bestelling in een van onze winkels te voldoen. 

Betalen via iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen:
- iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door alle Nederlandse banken
- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
- Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij verlichtings-plaza.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Vragen?
Heeft u nog vragen over het betalen van uw bestelling? Neemt u dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!
+31 (0) 77 - 358 06 68.
*}
*}*}