Home > Klantenservice > Retourneren >

Retourneren


Ons streven is dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze (web)winkels doet. Mocht u onverhoopt toch een artikel willen ruilen / retourneren is dit mogelijk binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum. Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u het retourformulier onderaan deze pagina in te vullen. Vervolgens kunt u het artikel in de originele verpakking samen met de originele aankoopnota retour sturen.

Wij hanteren de CBW voorwaarden omtrent retouren en omruilingen. Indien een product op maat voor u is besteld kunnen er annulatiekosten in rekening worden gebracht.

Wij willen u er graag op attenderen dat een retour artikel in onberispelijke staat, met originele labels, ongebruikt en verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. Wij vergoeden (restant)betalingen binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld (moment van ontbinding) en de geretourneerde producten bij ons ontvangen zijn. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.
 

Overig

Heeft u een artikel ontvangen dat niet aan uw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op via info@berden.nl of bel +31 (0)77 - 358 06 68. U kunt ons bereiken van maandag t/m zondag tussen 9.00-17.00 uur. 

Aanmelden ruiling / retour

Ruiling / Retour:

Geeft u bij een ruiling aub aan welk artikel / welke afmeting / welke kleur u nu wenst te ontvangen:

*}
*}*}