Home > Over ons > Over Verlichtingsplaza >

Over Verlichtings Plaza
 

Op Verlichtings Plaza vindt u designlampen van topmerken. Als onderdeel van Berden Wonen richt Verlichtings Plaza zich op kwaliteitsverlichting van louter kwaliteitsmerken. Wij hebben op elk moment een ruim assortiment verlichting in onze verlichtings-webshop beschikbaar. U kunt op uw gemak rondkijken. Neem eventueel contact met ons op wanneer u een vraag heeft of op zoek bent naar meer informatie over een bepaalde lamp, afmetingen, voorraad of kleur en materiaal van de verlichting van uw keuze. Wij helpen u graag en kijken uit naar uw bestelling.
 

Verlichtings Plaza: voor ieder wat wils

Verlichtings Plaza biedt verlichting aan die past in alle interieurs, zowel in een woonomgeving als in de publiek ruimte. In onze webshop komt u lampen tegen die een klassieke uitstraling hebben maar ook lampen die helemaal thuis zijn in een hypermoderne inrichting. En alles ertussenin! Onze merken hebben de meest uiteenlopende verlichting designs. Sommige zijn spraakmakend, zoals de Horse lamp van Moooi. Anderen zijn eenvoudig, bijvoorbeeld de populaire Muuto E27 hanglamp maar Verlichtings Plaza heeft ook lampen die groots en zelfs majestueus zijn, zoals de Foscarini Caboche grande. Verlichtings Plaza is continu bezig om haar assortiment aan te scherpen, blijf onze website daarom regelmatig checken voor updates. 
 

Merken op Verlichtings Plaza

In de webshop van Verlichtings Plaza vindt u topmerken die kwaliteit en design altijd hoog in het vaandel hebben.
Verlichtingsplaza heeft de volgende verlichtingsmerken in zijn assortiment:
 

Soorten verlichting op Verlichtings Plaza

Op Verlichtings Plaza treft u van de meeste verlichtingsmerken de volgende soorten lampen aan:
 

Bestellen op Verlichtings Plaza

Verlichtings Plaza streeft ernaar om de informatie zo volledig mogelijk weer te geven en uw webwinkelervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen. De productpagina's hebben allemaal een duidelijke bestelmogelijkheid alsook een contactoptie voor vragen. Verlichtingsplaza hoopt dat u vindt wat u zoekt, en mocht dat niet zo zijn, laat het ons dan gerust weten en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Verlichtings Plaza wenst u veel winkelplezier!
*}
*}*}