Home > Vitra > Vloerlampen >

1 tot 8 van 8 producten Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 8 van 8 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina


Vitra vloerlampen


Vitra vloerlampen laten met sierlijke vormgeving en unieke materialen zien dat design en natuur niet ver van elkaar af staan. Ze overlappen elkaar soms zelfs. Vitra vloerlampen zijn gemaakt van ondermeer bamboe en rijstpapier. Dit geeft het licht een zachte en vriendelijke utistraling. De Vitravloerlampen maken deel uit van de Akari Light Sculptures die Isamu Noguchi meer dan een halve eeuw geleden voor Vitra heeft ontworpen. Nu zijn deze van Shoji papier gemaakte lampen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor talloze woonproducenten in alle prijsklasses. De Akari Light Sculpture vloerlampen die Vitra produceert zijn van ongekende klasse, elegant, duurzaam en zeer sfeervol! 
 

Luxe vloerverlichting

De luxe naturellook van de Vitra vloerlampen is ontzettend populair. En met goede reden. De vormgeving, het materiaal en de unieke designs geven de Akari vloerlampen een unieke uitstraling. Verlichtings Plaza is helemaal weg van de Light Sculptures en selecteert alvast enkele mooie exemplaren voor u om te bewonderen.
 
Verlichtings Plaza heeft het complete Akari vloerlampen assortiment van Vitra voor u online. Neem een kijkje en bewonder ons complete aanbod. 
 
Shop de Akari Light Sculptures van Vitra!*}
*}*}