Home > Artemide >

Artemide
Lees meer over het merk Artemide >>

1 tot 51 van 81 producten Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 81 producten Pagina: 1 2
Toon producten per pagina


La Petite

Merken

Artemide verlichting


Artemide verlicht ruimtes over de hele wereld en staat bekend als een kwalitatief hoogstaand verlichtingsmerk. Het Italiaanse designmerk is opgericht in 1960 en sindsdien gevestigd in een klein dorpje nabij Milaan. De Artemide Group ontwikkelde The Human Light filosofie welke inmiddels door vrijwel alle verlichtingsmerken wordt onderschreven. Deze verlichting filosofie gaat uit van de behoefte van de mens in plaats van puur en alleen de schoonheid van een ontwerp. Artemide verlichting is dus altijd functioneel, maar tevens ook beeldschoon. Zoals u dat van een Italiaans topmerk als Artemide verlichting mag verwachten. Verlichtings Plaza is een trots Artemide dealer. Geef uw ogen de kost en kijk lekker rond in onze Artemide verlichtingscollectie!
 

Artemide op Verlichtings Plaza

Verlichting van Artemide is beschikbaar in vele varianten, Verlichtings Plaza heeft o.a. de volgende Artemide lampen beschikbaar in haar webshop:
   

Artemide Verlichtings Plaza service

Indien u vragen over onze Artemide verlichting heeft dan vernemen wij deze natuurlijk graag! Neemt u gerust contact met ons op via: info@berden.nl of belt u naar onze klantenservice via: +31(0)77-3580668. Naast onze webshop hebben wij diverse winkels met prachtige showrooms waar u vrijblijvend onze Artemide lampen kunt bekijken.
Aggregato
Artemide Tolomeo
Tolomeo
Artemide Logico
Logico*}
*}*}