Home > Kartell >

Kartell
Lees meer over het merk Kartell >>

1 tot 22 van 22 producten Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 22 van 22 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina


Merken

Kartell verlichting

Kartell is in alle opzichten een succesverhaal. Het Italiaanse designmerk blinkt uit in ontwerpen van fantastische woonproducten. Naast beroemde meubelstukken en schitterende woon- accessoires is de Kartell verlichting een natuurlijk verlichting spelen een grote rol in de Kartell collectie. De Kartell lampen onderscheiden zich door elegante, speelse en op een goede manier kitscherige ontwerpen. Als basis heeft Kartell van oudsher een voorliefde voor het gebruik van kunststof in vele verscheidenheden. Kartell mengt Italiaanse sierlijkheid met een flinke dosis functionaliteit en duurzaamheid en ontwikkelt volgens deze filosofie verlichting die al jaren ontzettend populair is. Verlichtings Plaza leidt u graag rond in de wondere wereld van Kartell!
 

Kartell op Verlichtings Plaza

Op Verlichtings Plaza vindt u Kartell verlichting in alle soorten, maten en kleuren.Wij hebben o.a. de volgende lampen van Kartell in onze webshop:
 
  • Kartell vloerlampen
  • Kartell hanglampen
  • Kartell tafellampen
  • Kartell plafondlampen
  • Kartell wandlampen
 

Kartell Verlichtings Plaza service

Indien u vragen heeft over onze Kartell verlichting dan vernemen wij deze natuurlijk graag! Neemt u gerust contact met ons op via: info@berden.nl of belt u naar onze klantenservice via: +31(0)77-3580668. Naast onze webshop hebben wij diverse winkels met prachtige showrooms waar u altijd enkele Kartell lampen kunt bewonderen.
Kartell Take
Take
Kartell Taj
Taj
Kartell Bourgie
Bourgie*}
*}*}